Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Het Kampeerterrein

Accommodatie
Nieuw Rengelink is bij uitstek geschikt voor groepen die een aantal dagen gezellig samen willen kamperen. U kunt eigen tenten, caravans of campers meebrengen. Diverse groepsruimtes zijn te huur.
Ook is het mogelijk om de familie ter Horst huurtenten te laten neerzetten. Het terrein mag u naar eigen inzicht indelen.

Het veld
Het groepskampeerterrein bestaat uit maar liefst drie velden plús een sportveld.
Het ligt aan de zeer rustige Rengelinkweg. 'Stadse' mensen zal het zeker opvallen dat er nog plekjes zijn in Nederland waar het echt stil is. Het veld is uitstekend te betreden met een directe toegang vanaf de weg met caravans, auto's of andere voertuigen. Het veld bestaat uit echt campinggras dat kort wordt gehouden zodat er zonder gevaar gespeeld kan worden door jonge kinderen. De afwatering van het veld is uitstekend.

Groepsruimte
Naast de toiletgebouwen is in 2005 een groepsruimte van 8x10m gebouwd. Deze groepsruimte staat gedurende het gehele verblijf ter beschikking. U kunt gebruik maken van de koelkast . Daarnaast zijn er voldoende tafels en stoelen om een maaltijd te serveren of een leuke groepsactiviteit te houden.

Speeltuin
Op het terrein (naast onze prachtige kippen) is een kleine speeltuin ingericht met schommels, zandbak en trampoline. Op eigen risico mogen onze kleine gasten hier de gehele dag gebruik van maken. Bij heel warm weer kunnen we voor de allerkleinsten een opblaasbaar zwembadje plaatsen.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?